Цільвік, Ірина Олегівна2024-03-122024-03-122023Цільвік, І. О. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва ковбаси вареної «Дитяча» для оператора ринку ТОВ «Ментерика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Цільвік Ірина Олегівна ; наук. керівник Богдан Іванович Пащенко. – Київ, 2023. – 173 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42193ukкафедра експертизи харчових продуктівковбаса варена «Дитяча»м’ясосистема управління якістюоператор ринкуТОВ «Ментерика»виробництвонормативні документиРозроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва ковбаси вареної «Дитяча» для оператора ринку ТОВ «Ментерика»Other