Кіях, Євгеній БорисовичБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2024-05-102024-05-102024Кіях, Є. Б. Овочі як перспективна сировина для виробництва пастили / Є. Б. Кіях, О. В. Дущак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 229.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43093Снекова продукція набула дуже великої популярності в нашому житті, для людей будь-якої вікової категорії снеки є невід‘ємною частиною харчового раціону. В основному, снеки мають низьку біологічну цінність, не збалансовані за складом основних харчових речовин, характеризуються високою енергетичною цінністюSnack products have become very popular in our lives, for people of any age group, snacks are an integral part of the diet. Basically, snacks have a low biological value, are not balanced in terms of the composition of the main food substances, and are characterized by a high energy valueukхарчова промисловістьрослинна сировинатоматиснекихарчові продуктикафедра технології консервуванняfoodfood industryvegetable raw materialstomatoessnacksОвочі як перспективна сировина для виробництва пастилиThesishttps://orcid.org/0000-0002-9811-3286