Овочі як перспективна сировина для виробництва пастили - Кіях, Євгеній Борисович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2024)
Снекова продукція набула дуже великої популярності в нашому житті, для людей будь-якої вікової категорії снеки є невід‘ємною частиною харчового раціону. В основному, снеки мають низьку біологічну цінність, не збалансовані за складом основних харчових речовин, характеризуються високою енергетичною цінністю

Snack products have become very popular in our lives, for people of any age group, snacks are an integral part of the diet. Basically, snacks have a low biological value, are not balanced in terms of the composition of the main food substances, and are characterized by a high energy value
Keywords: харчова промисловість; рослинна сировина; томати; снеки; харчові продукти; кафедра технології консервування; food; food industry; vegetable raw materials; tomatoes; snacks