Запотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаКовбаса, Володимир МиколайовичСєдих, Ольга ЛеонідівнаМаковецька, Світлана Василівна2013-04-222013-04-222013Запотоцька, О. В. корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання / О. В. Запотоцька, О. Л. Сєдих, С. В. Маковецька, В. М. Ковбаса // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наукових праць. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – № 30. – С. 277-280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7595У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів. The article explored the possibility of creating shell programming by prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical properties of the resulting products.otherмоделюваннякоекструзійні продуктиквасолясочевицягорохлюпинсоняшниковий шротрецептурне програмуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmodeling koekstruziyni productsbeanslentilspeaslupinssunflower mealrecipe programmingкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиСтворення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделюванняArticle