Гончаренко, Таїса ЮріївнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072019Гончаренко, Т. Ю. Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів / Т. Ю. Гончаренко, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 293-294https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39908Мета дослідження полягає у розробці композиційної білково-вуглеводної системи (КБВС) для використання у рецептурі посічених напівфабрикатів з метою отримання м’ясних продуктів з заданими властивостями, в тому числі споживчими.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврецептури посічених напівфабрикатівзбалансування хімічного складу напівфабрикатівзбагачення мікронутрієнтамиbalancing the chemical composition of semi-finished productsenrichment with micronutrientsrecipes of chopped semi-finished productsКомпозиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатівThesis