Дробот, Віра ІванівнаМихонік, Лариса Анатоліївна2012-04-032012-04-032008Дробот, В. І. Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Зернові продукти і комбікорми. — 2008. — № 1 (29). — С. 19-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/688В статті наведено результати досліджень впливу дисперсності борошна високого виходу на споживчі властивості виробів.In clause results of studying of influence of depressiveness of a flour high on consumer properties of products are resulted.uk-UKборошнохлібпоказникиякістьперетравленняflourbreadparametersqualitydigestionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпоживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходу