Основні напрямки активізації інноваційної діяльності - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2008)
В статті визначені основні причини, які стримують активізацію інноваційного процесу, стратегічні пріоритетні напрямки інноваційної діяльності, наведені заходи, спрямовані на формування та активізацію конкурентного середовища.

In clause principal causes which constrain activization innovative process, strategically priority directions of innovative activity are certain, the actions directed on formation and activization of the competitive environment are induced
Keywords: інновації (економіка); інноваційна діяльність підприємства; кафедра обліку і аудиту