Чинники впливу на діяльність підприємств харчової промисловості в умовах війни - Горінний, Михайло Леонідович (My University, 2024)
Визначено чинники розвитку підприємств харчової промисловості: перерозподіл ринків збуту; логістичні виклики; трудові ресурси; інновації та модернізація; інвестиції та фінансування; соціальна відповідальність; екологічна відповідальність. Обгрунтовано, що розвиток харчової промисловості в умовах війни потребує значної адаптації, орієнтований на активізацію інноваційних процесів, які не лише дозволяють зберігати потужності виробництва, але й сприяють розширенню діяльності та виходу на нові рівні конкурентоспроможності на глобальному ринку.
Keywords: кафедра економіки і права; розвиток в умовах війни; розвиток підприємства