Білько, Марина ВолодимирівнаТенетка, Аліна ІванівнаІщенко, Микола Володимирович2014-10-272014-10-272014Білько, М. В. Створення рожевих столових вин україни за допомогою методів спектроскопії та хемометрії / М. В. Білько, А. І. Тенетка, М. Іщенко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 114-115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17709В сучасній практиці світового виноробства виробництву рожевих вин приділяють велику увагу. Кожна виноробна країна, навіть регіони мають свої особливості при виготовленні рожевих вин. In modern practice of world wine production of rose wines pay much attention. Each wine country regions even have their features in the manufacture of rose wines.otherспектроскопіяхемометріястолові винаspectroscopychemometricstable winesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСтворення рожевих столових вин україни за допомогою методів спектроскопії та хемометріїOther