Інтенсифікація життєдіяльності мікроорганізмів активного мулу ультразвуковими коливаннями - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2009)
Пояснено механізм активації мулу ультразвуковими коливаннями. Розроблені режими активації мулу під час очищення стічних вод молокозаводів. Explained the mechanism of activation sludge ultrasonic vibrations. Designed modes activate sludge during wastewater treatment dairies.
Keywords: активний мул; активація; ультразвукові коливання; activated sludge; activation; кафедра екології та екоменеджменту; ultrasonic vibrations