Дрозд, Наталія ВолодимирівнаВашека, Оксана Миколаївна2016-04-282016-04-282015Дрозд, Н. В. Використання мікроструктурного методу у вивченні показників якості збагаченої масляної суміші / Н. В. Дрозд, О. М. Вашека // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 231-232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23034uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівзбагаченнямасляна сумішмікроструктурний методenrichmentoil mixturemicrostructural methodВикористання мікроструктурного методу у вивченні показників якості збагаченої масляної сумішіThesis