Циба, Ілля СергійовичФролова, Наталія ЕпінетівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-072024-11-072024Циба, І. Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва плодоовочевого десерту у закладі ресторанного господарства / І. Циба, Н. Фролова, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 340.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45482ukсуничний мусбезпечністьstrawberry moussesafetyHACCPкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва плодоовочевого десерту у закладі ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782https://orcid.org/0000-0001-9661-1540