Подмокова, Катерина Вячеславівна2023-04-172023-04-172023Подмокова, К. В. Розроблення технології одержання наночастинок червоного залізооксидного пігменту з використанням водної витяжки листя капусти : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Катерина Вячеславівна Подмокова ; наук. керівник Ігор Володимирович Фесич. – Київ, 2023. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40169otherкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівнаночастинкичервоний залізооксидний пігментзелений синтезкапуста білоголоватермічний аналізІЧ-спектроскопіяметод порошкової дифракціїтехнологічна схемаРозроблення технології одержання наночастинок червоного залізооксидного пігменту з використанням водної витяжки листя капустиOther