Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2019-11-252019-11-252019Медвідь, І. М. Особливості створення безпечного виробництва безглютенового хліба / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 130–131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30407Проведено аналіз особливостей виробництва безглютенових хлібобулочних виробів. Обгрунтовано, що дотримання правил безпеки при виробництві хліба з метою уникнення його контамінації глютеном є важливим завданням для підприємств галузі та потребує особливої відповідальності. The features of production of gluten-free bakery products are analyzed. It is justified that compliance with the safety rules in the production of bread in order to avoid its contamination with gluten is an important task for the enterprises of the industry and requires special responsibility.uk-UKбезглютеновий хлібцеліакіяглютенбезпечне виробництвоgluten-free breadceliacgluten-freesafe productionкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості створення безпечного виробництва безглютенового хлібаThesis