Особливості маркетингу матеріального та нематеріального виробництва (тема 1 дисципліни "Маркетинг у галузях і сферах діяльності") - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2016)
Розглядаються види маркетингу за сферою використання, особливості маркетингу матеріального та нематеріального виробництва. The kinds of marketing according to the sphere of use, specificities of marketing of material and non-material sector of production are considered.
Keywords: маркетинг; класифікація маркетингу; маркетинг послуг; споживчий маркетинг; промисловий маркетинг; інвестиційний маркетинг; marketing; classification of marketing; marketing of services; consumers' marketing; industrial marketing; investment marketing; кафедра маркетингу