Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаБілик, Олена Анатоліївна2019-03-212019-03-212018Кочубей-Литвиненко, О. В. Інноваційний спосіб збагачення магнієм сухих концентратів із молочної сироватки / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 341.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28891Розглянуто можливість збагачення харчових продуктів препаратами біогенних металів, у вигляді гідратованих чи цитрованих наночастинок металів. Досліджено застосування електроіскрового способу оброблення молочної сироватки безпосередньої в її середовищі. The possibility of enriching food products with biogenic metal preparations in the form of hydrated or citrated metal nanoparticles is considered. The application of the electric-spark method of processing whey directly in its environment was investigated.uk-UKсуха молочна сироваткаwhey powderелектроіскровий спосібelectric spark methodелементний складelemental compositionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології молока і молочних продуктівІнноваційний спосіб збагачення магнієм сухих концентратів із молочної сироваткиThesis