Інноваційний спосіб збагачення магнієм сухих концентратів із молочної сироватки - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2018)
Розглянуто можливість збагачення харчових продуктів препаратами біогенних металів, у вигляді гідратованих чи цитрованих наночастинок металів. Досліджено застосування електроіскрового способу оброблення молочної сироватки безпосередньої в її середовищі. The possibility of enriching food products with biogenic metal preparations in the form of hydrated or citrated metal nanoparticles is considered. The application of the electric-spark method of processing whey directly in its environment was investigated.
Keywords: суха молочна сироватка; whey powder; електроіскровий спосіб; electric spark method; елементний склад; elemental composition; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології молока і молочних продуктів