Ткаченко, Таісія ПавлівнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-06-102024-06-102021Ткаченко, Т. Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму / Т. Ткаченко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43398Останнім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочиниIn recent years, market operators have become increasingly interested in implementing systems that allow them to control food safety, such as the TACCP system. The TACCP system assesses the most likely threats, including: malicious contamination of food; sabotage in the supply chain; use of food and beverages for terrorist purposes; espionage; counterfeiting; and cybercrimeukкафедра експертизи харчових продуктівризиксаботажбіотероризмsabotageТАССРhazardbioterrorismЗаходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризмуThesis0000-0002-6009-127X