Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму - Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Останнім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочини

In recent years, market operators have become increasingly interested in implementing systems that allow them to control food safety, such as the TACCP system. The TACCP system assesses the most likely threats, including: malicious contamination of food; sabotage in the supply chain; use of food and beverages for terrorist purposes; espionage; counterfeiting; and cybercrime
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; ризик; саботаж; біотероризм; sabotage; ТАССР; hazard; bioterrorism