Стеценко, Наталія ОлександрівнаСімахіна, Галина ОлександрівнаГойко, Ірина Юріївна2018-10-252018-10-252018Стеценко, Н. О. Розроблення рекомендацій до проектування жирнокислотного складу харчових продуктів для військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко // Universum View 2 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Вінниця : Нілан-ЛТД, 2018. – С. 69–72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28368В роботі представлені медико-біологічні вимоги до жирнокислотного складу харчових продуктів, які можуть бути використані при проектуванні комбінованих багатокомпонентних продуктів для військовослужбовців. The work presents the medical and biological requirements for the fatty acid composition of food products that can be used in the design of combined multi-component products for military personnel.uk-UKрецептуражирокислотний складхарчовий продуктвійськовослужбовціrecipefatty acid compositionfood productsmilitary personnelкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення рекомендацій до проектування жирнокислотного складу харчових продуктів для військовослужбовцівThesis