Розроблення рекомендацій до проектування жирнокислотного складу харчових продуктів для військовослужбовців - Стеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2018)
В роботі представлені медико-біологічні вимоги до жирнокислотного складу харчових продуктів, які можуть бути використані при проектуванні комбінованих багатокомпонентних продуктів для військовослужбовців. The work presents the medical and biological requirements for the fatty acid composition of food products that can be used in the design of combined multi-component products for military personnel.
Keywords: рецептура; жирокислотний склад; харчовий продукт; військовослужбовці; recipe; fatty acid composition; food products; military personnel; кафедра технології оздоровчих продуктів