Види та особливості торгівлі інжиніринговими послугами - Кучерява, Ольга Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2016)
У матеріалах розглядаються види, особливості надання та торгівлі інжиніринговими послугами, що охоплюють усі стадії виробництва та реалізації проектів

The materials examine the types, features, and trade of engineering services, covering all stages of production and project implementation
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; інжинірингові послуги; engineering services; проєктні послуги; project services; торгівля послугами; trade in services