Гойко, Ірина Юріївна2021-06-042021-06-042021Гойко, І. Оцінка якості та безпеки булочки оздоровчого призначення у ресторанних закладах / І. Гойко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34272Розрахована комплексна оцінка якості булочки, збагаченої порошками кореневища ревеню та ягодами чорної смородини. A comprehensive assessment of the quality of a bun enriched with rhubarb rhizome powders and black currant berries is calculatedotherкомплексна оцінка якостібулочкапорошкиревеньягодичорна смородинаpowderscomprehensive quality assessmentbunrhubarbberriesblack currantsкафедра технології оздоровчих продуктівОцінка якості та безпеки булочки оздоровчого призначення у ресторанних закладахThesis