Сімахіна, Галина ОлександрівнаСолодко, Лілія Миколаївна2014-10-302014-10-302014Сімахіна, Г. О. Інноваційні підходи до використання надземної частини буряків / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17837Результати власних досліджень, аналіз експериментальних даних зарубіжних та вітчизняних учених свідчать, що в надземній частині трьох підвидів буряків - столового, цукрового, кормового - міститься значна частина білку (від 1,5 до 3,1%), причому вона переважає вміст білку у коренеплодах. The results of their research, the analysis of the experimental data of foreign and national scientists suggest that the overground part three subspecies of beets - table, sugar, feed - contains a significant portion of the protein (1.5 to 3.1%), and it dominates the protein content in roots.otherбіологічна цінністьпротеїнбурякbiological valueproteinbeetsкафедра технології оздоровчих продуктівІнноваційні підходи до використання надземної частини буряківOther