Інноваційні підходи до використання надземної частини буряків - Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна (My University, 2014)
Результати власних досліджень, аналіз експериментальних даних зарубіжних та вітчизняних учених свідчать, що в надземній частині трьох підвидів буряків - столового, цукрового, кормового - міститься значна частина білку (від 1,5 до 3,1%), причому вона переважає вміст білку у коренеплодах. The results of their research, the analysis of the experimental data of foreign and national scientists suggest that the overground part three subspecies of beets - table, sugar, feed - contains a significant portion of the protein (1.5 to 3.1%), and it dominates the protein content in roots.
Keywords: біологічна цінність; протеїн; буряк; biological value; protein; beets; кафедра технології оздоровчих продуктів