Шляхи зменшення енерговитрат у пакувальному обладнанні - Якимчук, Микола Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2013)
Знадобилось трохи більше п’ятнадцяти років, щоб в Україні повністю змінилось відношення до упаковки, як у виробників так і в покупців. Таке переродження людської свідомості викликано насамперед появою сучасних видів упаковки, виготовлених із новітніх матеріалів на сучасному обладнанні.
Keywords: сучасне обладнання; упаковка; енерговитрати; современное оборудование; энергозатраты; packing; energy; advanced equipment; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв