Костенко, Єлизавета ЄвгеніївнаЛановенко, Людмила ВасилівнаМатко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила Миколаївна2016-04-282016-04-282015Дослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусу / Є. Є. Костенко, Л. В. Лановенко, С. В. Матко, Л. М. Мельник // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 251-253.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23036uk-UKкафедра технології консервуваннякафедра харчової хіміїіони токсичних металівтоматний соуспорошок сочевиціions of toxic metalstomato saucelentil powderДослідження зв’язуючої спроможності порошку сочевиці щодо іонів токсичних металів при виробництві томатного соусуOther