Еміграція студентської молоді України - Гончаренко, Анастасія Сергіївна; Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2014)
Одним із провідних напрямів міграційної політики є визначення провідних міграційних уподобань молоді - тієї частини економічно активного населення, яка, з одного боку, найбільш схильна до прийняття радикальних міграційних рішень, а з іншого - є найбільш необхідною для прискореного економічного розвитку будь-якої країни.
Keywords: емігранти; молодь; студенти; эмигранты; молодежь; студенты; immigrants; youth; students; кафедра гуманітарних дисциплін