Тенденції інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2014)
Визначені тенденції, проаналізовані основні показники інноваційного розвитку харчової промисловості.
Keywords: інновації (харчова промисловість); глобалізація; кафедра економіки праці та менеджменту