Перспективи використання купажованих олій у виробництві м'ясних продуктів - Топчій, Оксана Анатоліївна; Морозюк, Роман; Котляр, Євген Олександрович (My University, 2014)
Проведений порівняльний аналіз жирнокислотного складу рослинних олій, дозволив обгрунтувати їх використання у технології паштетів. Удосконалено технологію м'ясних паштетів та визначено раціональну кількість заміни тваринних жирів на купажі рослинних олій у рецептурах, яка складає 7-12 % до маси фаршу, з метою збалансування розроблених виробів за жирнокислотним складом. A comparative analysis of the fatty acid composition of vegetable oils allowed to justify their use of technology pastes. Enhanced meat pates and Rational number to replace animal fat blend of vegetable oils in the formulations, which is 7-12% by weight of the stuffing, in order to balance the developed products on the fatty acid composition.
Keywords: м'ясні продукти; паштет; купажовані олії; meat products; blended oil; paste