Лабжинська, Маргарита ЮріївнаВолодченкова, Наталія Валеріївна2018-06-232018-06-232018Лабжинська, M. Ю. Дослідження використання генно-модифікованого продовольчого зерна пшениці для переробки в харчові продукти / M. Ю. Лабжинська, Н. В. Володченкова // Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 26-27 квітня 2018 р., м. Львів. – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2018. - С. 106-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27731Стаття присвячена дослідженню стану питання використання генно-модифікованого зерна пшениці у харчовій промисловості. Розглянуто правове регулювання використання ГМ-сировини при виробництві харчової продукції на території України. Було досліджено зразки зерна пшениці 2-го класу різних регіонів вирощування від великих зернозаготівельних підприємств та малих приватних складських госопдарств на предмет наявності ГМО.uk-UKкафедра екології та екоменеджментузерно пшениціwheat grainГМОбезпекаsafetyпереробка зернаgrain processingхарчові та технічні ціліnutritional and technical purposesкачественный и количественный методы определения содержания ГМОякісний та кількісний методи визначення вмісту ГМОqualitative and quantitative methods for determining the content of GMOsДослідження використання генно-модифікованого продовольчого зерна пшениці для переробки в харчові продуктиOther