Електротехнічні матеріали - Бовсуновський, Анатолій Петрович (My University, 2007)
Конспект лекції з дисципліни “Електротехнічні матеріали”
Keywords: електротехнічні матеріали; электротехнические материалы; electrotechnical materials; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв