Гончаренко, Борис МиколайовичВихрова, Лариса Григорівна2013-12-192013-12-192002Гончаренко, Б. М. Шляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картоплі / Б. М. Гончаренко, Л. Г. Віхрова // Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація : зб. наукових праць КДТУ. – 2002. – № 11. – С. 3-6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12260Запропонований густинний метод визначення крохмальності проби картоплі при її прийманні чи переробці на спирт або крохмаль передбачає автоматичне вимірювання лише трьох величин (маси проби на повітрі та у воді і температури води), за якими легко провести обчислення крохмальності цієї проби, яке також просто автоматизувати.картопля як сировинавміст крохмалюавтоматизація визначеньгустинний метод визначенняваги Парованекрохмальні сухі речовинипоправки на поверхневу вологу і температуру водикартофель как сырьесодержание крахмалаавтоматизация определенийплотностный метод определениявесы Парованекрахмальные сухие веществапоправки на поверхностную влагу и температуру водыpotatoes as raw materialsstarch contentautomation of the definitionsdensity method for determiningscales parovsnon-starch dry matteradjustment for surface moisture and temperature of the waterкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаШляхи автоматизації визначення вмісту крохмалю в перероблюваній картопліArticle