Труш, Юлія Леонідівна2013-09-062013-09-062009Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах : 5-а Міжнародна науково-практична конференція : тези доп. - 2009. - С. 46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9569В міру розвитку економічних реформ в Україні все більша увага приділяється якості. В даний час однією із серйозних проблем для українських підприємств є створення системи якості, що дозволяє забезпечити виробництво конкурентоздатної продукції. To the extent of the development of economic reforms in Ukraine more and more attention is given to quality. One of the most serious issues for Ukrainian enterprises nowadays is the establishment of quality system that would allow to provide customers with competitive products.якістьякість продукціїпідприємствохлібопекарська галузьпоказникивнутрішні факториефективністьqualityquality of productsenterprisebakery sectorindexesinternal factorsefficiencyкафедра економіки і праваОсновні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості