Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2019-06-252019-06-252019Патент 119410 UA, МПК А23С 11/04, А23С 11/08 (2006.01) Склад харчової емульсії / Устименко І.М., Поліщук Г.Є.; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 201803544; заявл. 03.04.2018; опубл. 10.06.2019, Бюл. № 11, 2019р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29902Склад харчової емульсії містить кукурудзяну олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains corn oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productкафедра технології молока і молочних продуктівСклад харчової емульсії (патент на винахід № 119410)Other