Мирошник, Юлія АнатоліївнаДоценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій Володимирович2013-04-292013-04-292013Мирошник, Ю. А. Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини / Ю. А. Мирошник, В.Ф. Доценко, А.В. Гавриш // Збірник тез доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельногогосподарств і торгівлі". – Х.: ХДУХТ, 2013. – С. 122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7703Запропоновано спосіб масляного бісквітного напівфабрикату з додаванням горобинового борошна, отриманого шляхом висушування плодів горобини червоної та їх подрібнення. The method for biscuit semi-finished product with the addition of ash flour obtained by drying and grinding the fruits of red ash is proposed.otherгоробинове борошномасляний бісквітний напівфабрикатборошняні кондитерські виробиash flourbiscuit semi-finished productpastryкафедра готельно-ресторанної справиТехнологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобиниThesis