Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2013)
Запропоновано спосіб масляного бісквітного напівфабрикату з додаванням горобинового борошна, отриманого шляхом висушування плодів горобини червоної та їх подрібнення. The method for biscuit semi-finished product with the addition of ash flour obtained by drying and grinding the fruits of red ash is proposed.
Keywords: горобинове борошно; масляний бісквітний напівфабрикат; борошняні кондитерські вироби; ash flour; biscuit semi-finished product; pastry; кафедра готельно-ресторанної справи