Особливості екструдування виброженого тіста - Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Губеня, Олексій Олександрович; Чепелюк, Олена Олександрівна (My University, 2008)
Досліджується вплив на процес екструзії виброженого тіста вмісту вуглекислого газу, тиску формування. Influence is explored on the process of extrusion contents carbon dioxide, pressures of extrusion.
Keywords: екструзія; виброжене тісто; вміст вуглекислого газу; тиск; коефіцієнт розширення; extrusion; complete fermentation dough; contents carbon dioxide; pressures; coefficient of expansion; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв