Теличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир ІвановичГубеня, Олексій ОлександровичЧепелюк, Олена Олександрівна2013-03-012013-03-012008Особливості екструдування виброженого тіста / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 25, Ч. 2. - С. 70-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6650Досліджується вплив на процес екструзії виброженого тіста вмісту вуглекислого газу, тиску формування. Influence is explored on the process of extrusion contents carbon dioxide, pressures of extrusion.otherекструзіявиброжене тістовміст вуглекислого газутисккоефіцієнт розширенняextrusioncomplete fermentation doughcontents carbon dioxidepressurescoefficient of expansionкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОсобливості екструдування виброженого тістаArticle