Кохан, Олена ОлександрівнаВайсеро, Ольга ОлександрівнаТригуб, Яна ОлександрівнаГарбуз, Марина Олександрівна2020-02-042020-02-042015Патент 103578 UA, МПК А23G 3/00 (20015.01) Спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади / Кохан О. О., Вайсеро О. О., Тригуб Я. О., Гарбуз М. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201505452 ; заяв. 03.06.2015; опубл. 25.12.2015, Бюл.№ 24, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30637Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, темперування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів. Додатково готується розчин гуміарабіку з гідромодулем 1:5, і додається під час темперування цукеркової маси у кількості 0,5 -1,0 % до маси рецептурних компонентів помади.otherцукеркатермін зберіганнягуміарабікпомадаsweetstorage lifefondantgum arabicкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103578)Technical Report