Методи оцінювання якості кулінарної продукції - Гребонос, Катерина Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.
Keywords: якість; кулінарна продукція; quality; culinary products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції