Інноваційне обґрунтування процесу ВЕД обробки вовни в системі КТІОЛ-I - Осейко, Микола Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Ірина Володимирівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Голодна, Олена В'ячеславівна (My University, 2014)
Система КТІОЛ-I (Комплексні Технології, Інжиніринг, Обладнання, Лінії) початково була спрямована на синтез ліпідовмісних продуктів спеціального призначення з наноструктурою для використання в області високих тисків. KTIOL System-I (Integrated Technology, Engineering, Equipment, Lines) initially was focused on the synthesis of specific products lipidovmisnyh purpose of nanostructures for use in high pressure.
Keywords: наноструктура; вовна; ліпідовмісні продукти; nanostructures; lipidovmisni products; wool; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів