Сливченко, Володимир ОлександровичІвчук, Надія Павлівна2019-04-252019-04-252018Сливченко, В. Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення / В. Сливченко, Н. Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 лист. 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 86-87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29182У результаті аналізу хімічного складу мармеладу, виготовленого з використанням буряково-вишневого пюре було встановлено, що за вмістом таких мінеральних речовин як Калій (16,30%), Кальцій (10,03%), Магній (15,79%), Ферум (13,78%) він може бути віднесений до розряду функціональних харчових продуктів. As a result of the analysis of the chemical composition of the marmalade, made using beet-cherry puree, it was found that the content of mineral substances such as potassium (16.30%), calcium (10.03%), magnesium (15.79%), ferum 13,78%), it can be classified as a functional food product.uk-UKпродукти геродієтичного призначеннямармеладпюре з плодів вишніпюре з коренеплодів буряку столовогоproducts of herodietic purposecherry fruit pureescane juice from root cropsmarmaladeкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначенняArticle