Кекс «Зернятко» (Патент на корисну модель № 112118) - Шкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2016)
Кекс містить борошно пшеничне вищого сорту, жир, цукор-пісок, яйця курячі, ядра кеш'ю, вуглекислий амоній, есенцію ванільну, причому як жир використовується масло вершкове, та додатково містить клітковину пшеничну, олію зародків пшениці та олію рижієву, емульгатор. The cake contains high quality wheat flour, fat, sugar, chicken eggs, cashews, carbonic ammonia, vanilla essence, with fat butter, but also contains wheat germ, wheat germ oil and rizhiev oil, an emulsifier.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; flour confectionery; харчування; food; напівфабрикати; semi-finished products; кафедра готельно-ресторанної справи