Wellness - інноваційний напрям в готельній індустрії - Паламарчук, Лілія Вікторівна; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2014)
Wellness - це новий напрямок спортивно-оздоровчої індустрії, який з'явився на ринку послуг порівняно недавно та набув великої популярності. Оскільки, ритм життя людей постійно прискорюється, виникає природна потреба привести свій фізичний і душевний стан в гармонію.
Keywords: готельна індустрія; гостиничная индустрия; hotel industry; спортивно-оздоровчий напрямок; спортивно-оздоровительное направление; fitness area; комплекс послуг; комплекс услуг; range of services; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції