Сіднєва, Жанна Костянтинівна2013-07-042013-07-042012Сіднєва, Ж. К. Актуальні питання безпечності харчової продукції / Ж. К. Сіднєва // Стан, тенденції та перспективи розвитку аграрної економіки : колективна монографія. – 2012. : Сочінський, 2012. – Ч. 1. – 236 с. - С. 76-82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8874У статті розглянуті основні аспекти впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості. The article describes the main aspects of the implementation of the HACCP system in the food industry.otherсистема управління безпечністю харчових продуктівпринципи НАССРкритичні точки контролюsystem of food safety managementprinciples of HACCP critical control pointsкафедра економіки праці та менеджментуАктуальні питання безпечності харчової продукціїArticle