Організаційні основи управління в студентському спорті - Розпутній, Олександр Петрович (My University, 2019)
На сьогоднішній день студентська молодь являється найбільшою категорією населення за численним складом, організованою за місцем здобуття освіти. У статті проводиться аналіз основ управління в студентському спорті. Розглядається специфіка і особливості занять фізичним вихованням і спортом в вищих навчальних закладах. For today student youth is the largest category of the population in a large number, organized at the place of education. The article analyzes the basics of management in student sport. Specificity and peculiarities of physical education and sports in higher educational institutions are considered.
Keywords: навчальний заклад; студентський спорт; education institution; student sport; кафедра фізичного виховання