Тимбілдинг як важливий елемент управління трудовими відносинами - Безпалько, Олена Вікторівна; Мишко, Ксенія Дмитрівна (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження сутнісних характеристик економічної категорії «тимбілдинг» як засобу формування продуктивного колективу.

The purpose of the work is to study the essential characteristics of the economic category "team building" as a means of forming a productive team.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; тимбілдинг; згуртованість команди; управління трудовими відносинами; team building; team cohesion; labor relations management