Дослідження кавітаційної стійкості технічного фарфору - Кавун, Віталій Петрович; Некоз, Олександр Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (My University, 2014)
Аналіз одержаних результатів показує, що характер зношування зразків при ультразвуковому обробленні і частотах коливань 22 і 44 кГц має однаковий характер. Analysis of the results shows that the nature of the wear samples at ultrasonic cutting and oscillation frequencies of 22 kHz and 44 has the same character.
Keywords: фарфор; ультразвукове оброблення; кавітаційна стійкість; China; cavitation resistance; ultrasound treatment; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв