Ковальчук, Вікторія СергіївнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2024-06-272024-06-272024Ковальчук, В. Впровадження страв спеціального призначення в меню закладів ресторанного господарства / В. Ковальчук, Т. А. Сильчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43700Проаналізовано значення спеціального та раціонального харчування для людей з особливими потребами, людей похилого віку, спортсменівThe importance of special and rational nutrition for people with special needs, the elderly, and athletes is analyzedukспеціальне харчуваннястравизаклади ресторанного господарстваspecial fooddishesrestaurantsкафедра готельно-ресторанної справиВпровадження страв спеціального призначення в меню закладів ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957