Салавор, Оксана МирославівнаШтангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса Степанівна2013-01-302013-01-302000Салавор, О. М. Вплив антисептика "Фітосайд" на технологічні показники дифузійного та очищеного соків / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 45. – С. 40-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5878Досліджено вплив антисептика «Фітосайд» на якісні показники ди-фузійного та сатураційного соків. Показано, що «Фітосайд» має хорошу антисептичну дію, яка залишається стабільною в соку ІІ сатурації і не погіршує технологічних показників дифузійного та очищеного соків.The effect of antiseptic "Fitosayd" "for quality of the indicator diffusion and carbonated juices. Shown that the "Fitosayd" has a good antiseptic, which remains stable with the juice II saturation and does not affect the diffusion of technological parameters and purified juice.otherцукрове виробництводифузійний сіксатураційний сікантисептик«Фітосайд»антисептична діяsugar productionraw juicecarbonated juiceantitiseptik "Fitosayd"antisepticкафедра технології цукру і підготовки водиВплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соківArticle