Гуць, Віктор Степанович2015-04-032015-04-032015Гуць, В. С. Енергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м’ясних туш / В. С. Гуць // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 224-225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20089В м’ясному виробництві застосовують важку фізичну працю. Фізичні зусилля, що витрачаються людиною в її трудовій діяльності, оцінюються за енергетичними витратами (кДж/год, ккал/год). Їх величина залежить від інтенсивності навантаження. Всі роботи, що виконуються людиною, залежно від енерговитрат на їх виконання поділяються на три категорії.otherм'ясне виробництвофізична працятранспортуваннямясное производствотранспортировкафизический трудmeat productionphysical labortransportationкафедра екології та екоменеджментуЕнергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м’ясних тушThesis