Боженко, Людмила Петрівна2021-09-212021-09-212021Боженко, Л. П. КМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням комбінованих емульсій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Петрівна Боженко ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2021. – 99 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35432кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсвиняча шкуркаварені ковбасидослідженняякістьфункціонально-технологічні властивостіхімічний складКМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням комбінованих емульсійOther