Корецька, Ірина ЛьвівнаЗінченко, Тетяна Володимирівна2018-04-102018-04-102002Деклараційний патент на винахід № 51465 UA А A23L 1/00. Спосіб визначення критерію якості виробів / Корецька І. Л., Зінченко Т. В.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2002042742; заявл. 05.04.2002; опубл. 15.11.2002, Бюл. № 11, 2002 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26934Спосіб визначення критерію якості виробів включає визначення показників, які характеризують виріб, переведення одиниць вимірювання в безрозмірні одиниці, складання математичної моделі- нелінійна функція, значення її показників відповідає площі багатокутника, в якому відстані від центра до вершин дорівнюють значенням окремих показників якості. Будується діаграма. The method for determining the criterion for the quality of products includes the determination of the indicators characterizing the product, the conversion of units of measurement into dimensionless units, the compilation of a mathematical model is a nonlinear function, the value of its indicators corresponds to the area of the polygon in which the distances from the center to the vertices are equal to the values of the individual quality indicators. A diagram is constructed.uk-UKкритерії якості виробівcriteria of product qualityматематична модельmathematical modelкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Спосіб визначення критерію якості виробів (Деклараційний патент на винахід № 51465).Other