Василенко, Вікторія СергіївнаПушка, Ольга СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна Іванівна2018-02-022018-02-022016Роль перших страв у здоров’ї та житті людини / В. С. Василенко,О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Кривий Ріг, 2016. – С. 140–141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26645В статті розглянуто значення перших страв у житті та здоров'ї людини. The article considers the importance of the first dishes in the life and health of a person.uk-UKперші стравиfirst coursesхарчовий раціонdietкафедра готельно-ресторанної справиРоль перших страв у здоров’ї та житті людиниOther