Етапи впровадження сучасних автоматизованих систем управління бізнес-процесами на провідних вітчизняних підприємствах - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна; Лисенко, Валентин В. (My University, 2012)
В даній роботі проаналізовані функціональні можливості автоматизованої системи управління Microsoft Dynamics AX. Досліджені проблеми впровадження ERP-системи на провідних вітчизняних підприємствах. Проаналізовані ре-зультати процесу автоматизації бізнес-процесів на підприємстві та виявлені її подальші перспективи.
Keywords: бізнес-процес; автоматизація бізнес-процесів; ERP; кафедра економіки праці та менеджменту