Мороз, Дар’я Олексіївна2022-10-192022-10-192022Мороз, Д. О. Організація виробництва м’ясних у ковбасному цеху потужністю 6,3 тон за зміну, з провадженням з впровадженням асортименту паштетів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Олексіївна Мороз ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38477otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсировинам’ясосвининаяловичинапереробкатехнологіяковбасипаштетипроектрозрахунокобладнанняОрганізація виробництва м’ясних у ковбасному цеху потужністю 6,3 тон за зміну, з провадженням з впровадженням асортименту паштетівOther